İSTANBUL / MALTEPE - Suzan Ahmet Yalkın İlkokulu

Suzan Ahmet Yalkın İlkokulu

0(216) 366 5163
Adres
AYDINEVLER MAH. SOYDAN SK. SUZAN AHMET YALKIN İLKOKULU BLOK NO 4 MALTEPE / İSTANBUL
Vizyon
Dünyanın her ülkesinde olduğu gibi, ülkemizdeki eğitim kurumlarında da ulusal, uluslar arası amaç ve hedefler vardır. Ayrıca her okulun da çevresi-yönetimi-öğretmenleri-velisi ve öğrencilerine bağlı nedenlerden dolayı ÖZELDE amaç ve hedefleri olmalıdır. Bu bağlamda bizim ise; VİZYONUMUZ Öğrencilerimizin , "OLABİLECEĞİNİN EN İYİSİ OLMASI" için okulumuzun "ETKİLİ BİR İLKÖĞRETİM OKULU" olabilmesidir.
Misyon
Dünyanın her ülkesinde olduğu gibi, ülkemizdeki eğitim kurumlarında da ulusal, uluslar arası amaç ve hedefler vardır. Ayrıca her okulun da çevresi-yönetimi-öğretmenleri-velisi ve öğrencilerine bağlı nedenlerden dolayı ÖZELDE amaç ve hedefleri olmalıdır. Bu bağlamda bizim ise; MİSYONUMUZ: · Her çocuğun potansiyeli olduğuna inanmak. · Potansiyelini geliştirecek fırsatlar sunmak. · Özgüven,Özsaygı ve Sorumluluk duygularını geliştirmek. · Başarı ve mutluluk için çaba göstermesini sağlamak. · Mezunlarımızın ilgi,istek ve istidatlarına uyumlu üst öğrenim kurumlarına girmelerini sağlamak. · Atatürk İlke ve İnkılaplarını ve demokrasiyi içselleştirmiş iyi ve değerli bireyler ve vatandaşlar yetiştirmek.
yyyyyy
Doğalgaz Kalorifer
Toplu taşıma araçları (metro-otobüs-minibüs)
Aydınevler Mah. Sanayi Cad. Soydan Sk. No : 4 Maltepe / İstanbul